maanantai 11. elokuuta 2014

Kaikki Bitcoin-markkinointipuheet pähkinänkuoressa


Hei, sinä siellä! Oletko kyllästynyt nykyaikaiseen rahatalouteen? Aivan: juuri siihen, jossa pankit luovat rahaa tyhjästä rikastuakseen. Kukaan muu ei hyödy tästä valuuttojen mihinkään todelliseen perustumattomasta arvosta, tai korkeintaan suuret pahat korporaatiot osaavat kääntää sen edukseen pankkien ohella. Mutta tavallinen kansa ei!

Eikö sinustakin olisi aika tehdä loppu tällaisesta kieroilusta? Sitähän minäkin. Tarvitaan siis valuutta, joka ei perustu itseisarvoiseen ahneeseen voitontavoitteluun ja arvon luomiseen tyhjästä, vaan jonka tehtävänä on vain toimia rehellisenä maksuvälineenä – meidän tavallisten ihmisten ja kansojen omana valuuttana.

Sellaisella rahalla eivät ahneet paskiaiset pelaisi pelejään helpon rikastumisen toivossa.

Minulla on sinulle hyviä uutisia. Sellainen valuutta on jo olemassa! Se on kryptovaluutta nimeltä Bitcoin, jonka suosio kasvaa koko ajan. Verkossa bittiraha kelpaa jo varsin monessa paikassa maksuvälineeksi, ja pikkuhiljaa myös verkon ulkopuolella yritykset ovat alkaneet ottaa sitä yhdeksi maksuvaihtoehdoksi.

Mitä vielä epäröit? Kannattaa ostaa Bitcoineja heti, sillä ensi vuonna niiden arvo on todennäköisesti jo kaksikymmenkertainen!


3 kommenttia:

  1. Aikakin pistää näille pankkiherroille kampoihin! Ostin tonnilla pari bitcoinia.

    VastaaPoista
  2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. Earn FREE satoshis over at Easy Bitcoin Faucet. 11 to 33 satoshis every 10 minutes.

    VastaaPoista