perjantai 22. huhtikuuta 2016

Kissatorni IIEräs kissan omistava (lue: omistama) sukulaiseni täyttää pyöreitä vuosia. Koska tämän XL-kokoisella kissalla ei ole ollut kunnollista kiipeily- ja raapimispuuta, päätin tarttua toimeen ja rakennella sellaisen syntymäpäiväyllätyslahjaksi. Pääpiirteittäin tekele noudattaa samoja periaatteita kuin ensimmäiseni, mutta rotevalle eläimelle kaikki on tehty vähän massiivisemmin, ja muutakin pientä tuotekehittelyä voi tarkkasilmäinen havaita (tai lukea kuvateksteistä).

Huomattavasti suurempi mökki, päällyskankaana nyt Jysmän terassimatto
Juuren verhoilu vähän hienommin kuin edellisellä kerralla, ja rungon alin osa (jonka testaajamme tuhosi omastamme nopeasti) punottua sisalköyttä (Biltema)
Rotisko koko komeudessaan; kauneusuniltaan töihin herätetty malli päätti ottaa hatkat

Kun viime viikkoina on joutunut kuuntelemaan hirmuhallituksemme linjanvetoja aina vain uudenlaisista ilmaistöistä, vastapainoksi on ollut mukavaa kuluttaa työttömyyskorvauksen odotusaikaansa olemalla kissoille töissä. Kissoille ja porvareille työskentelyssä yhteistä toki on se, ettei kumpikaan maksa palkkaa, mutta toisin kuin porvarilta näistä sentään saa työsuorituksensa jälkeen takaisin kehräystä ja puskuja, ei syyllistämistä ja vittuilua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti