sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Ota mut ”fiittaamaan” (vai miten nuoriso asian sanookaan)!



Hei sinä harrastelijamuusikko, jolla ei ole varaa kunnollisiin vieraileviin tähtiin, tai muuten vain arvostelukyvytön yksilö!

Teet musiikkia software-pohjalta ja haluaisit vähän oikeita instrumentteja höysteeksi, kaipaat räätälöityä taustanauhaa jollekin hienolle lauluideallesi tai jotakin muuta. Ei hätää: Casey Ryback virtuaaliyhtyeineen hoitaa homman! Musiikilliset vierailut järjestyvät ainakin seuraavilla tavoilla:

- piano- tai keyboard -osat
- kitarat (sähköinen tai akustinen, komppi + harmonia -osasto;
räjähtäviä tilulilu-sooloja ei osata)
- basso
- ukulele (sopii kaikenlaiseen musiikkiin – jos on mieleltään
 hieman vinksahtanut)
- tinapillit (koska eeppistä irkkumeininkiä ei maailmassa voi olla
liikaa)
- lead-vokaalit (näitä ei tosin kukaan voi allekirjoittaneelta
oikeasti haluta…)
- taustalaulut (…mutta näissä onneksi luovuudella ja laitteistolla
voi kompensoida ääneni puutteita)
- kokonaiset taustat CR&KK-kappaleista tuttuun tai omiin
 tarpeisiisi sovitettuun tyyliin
- muu sekalainen häröily

Ammattitasoista jälkeä en pysty budjettiluokan vehkeilläni tuottamaan, mutta jokin kilpailuetu sentään löytyy: jos pidän ideastasi ja suostun mukaan juttuusi, se ei maksa mitään. (Vastaavasti, jos en pidä sinusta ja siitä, mitä musiikkisi edustaa, et pysty ostamaan minua millään summalla. Elämänfilosofiani on, että mihinkään sellaiseen en ryhdy, jossa sydämeni ei ole mukana, ja tästä ei tingitä. Toiseksi kolmekymppisenä ja päivääkään töitä tekemättömänä tiedostan hyvin, ettei millään tekemiselläni kuitenkaan ole sentinkään rahallista arvoa, joten pyytäminenkin olisi väärin.) Ainoa ”hinta” on se, että kreditoit minut tällä nimimerkillä – ja mieluiten pysyttelenkin anonyyminä koko prosessin ajan ja toimitan tiedostot sinulle jollakin tavalla netin kautta incognito.

Jos kiinnostaa, laita kommenttia tähän alle (kommenttiosasto on avoin kaikille); mietitään sitten, mitä kautta yksityisempi yhteydenpito projektin edetessä parhaiten järjestyy.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti