maanantai 6. tammikuuta 2014

Live @ PeräkammariUuden vuoden ensimmäinen blogipostaus ei ole luennointia tai avautumista epämääräisistä aiheista vaan silkkaa mainosta. Paljon (tarkoitan, ainakin kerran tuolla kommenttiosastolla) toivotun netin kautta toteutettavan live-esiintymisen järjestäminen nimittäin onnistuu näillä näkymin kuunvaihteen tienoilla. Tarkempi ajankohta selviää minulle itselleni ja sen jälkeen myös muille myöhemmin; kerron sen sitten täällä blogissa.

Tähän asti muutamissa harvoissa livesoitoissani olen turvautunut Tinychat-sivustoon, mutta jos joku lukijoista tietää paremman tavan lähettää ääntä ja kuvaa maailmalle, puhukoon nyt tai vaietkoon iäksi. Kuulijoita uskoisin saavani parhaimmillaan muutamia kymmeniä, ja myös chat-toiminto olisi oltava. Jos kenelläkään ei ole ehdottaa mitään, Tinychat tulee jatkossakin toimimaan välityskanavanani.

Ja kun kerrankin olen aikaisin liikkeellä, mainittakoon, että kommenttiosastolla on suotavaa esittää toiveita soitettavista kappaleista. En lupaa toteuttaa kaikkia; on kappaleita, joiden esittäminen edes siedettävästi itseäni pelkästään pianolla säestäen on liian hankalaa – ja on kappaleita, joita en välttämättä halua enää esittää. Muutenkin luvassa on hyvin epämuodollinen tapahtuma, enemmän virtuaalista illanviettoa kuin ”konsertti”. En aio prässätä housujani tätä varten (tai välttämättä edes laittaa niitä lainkaan jalkaan, jos saan kuvakulman säädettyä sopivaksi).

Tässä vaiheessa ei ole enempää kerrottavaa. Esityksen ajankohtaa päivitetään, kunhan omat aikatauluni tuleville viikoille selkiytyvät.

Pysykää kuulolla!

5 kommenttia:

 1. Huh kuumottaa et mitä jos missaan tän... Mitä järkee elää jos missaan...

  VastaaPoista
 2. Säännöt Teemuilulle!

  VastaaPoista
 3. Hienoa, edellinen videolive tulikin missattua.

  VastaaPoista
 4. Ei oo järkee elää jos ei kuule tätä :__:

  VastaaPoista